takab - Reisverslag uit Ankara, Turkije van jan spaandonk - WaarBenJij.nu takab - Reisverslag uit Ankara, Turkije van jan spaandonk - WaarBenJij.nu

takab

Door: janszijderoute

Blijf op de hoogte en volg jan

10 Mei 2012 | Turkije, Ankara

Van tabriz vanochtend vertrokken naar tabak. lange rit met stop in een dorpje dat erg leek op de grotwoningwn in Capadonie, in Goreme, eigenlijk een soor Valkenburg, erg toeristisch maar het vroege uur was gunstig voor ons , niet al te veel touringbussen met iraniers. lange tocht, grote bus dus ik heb een siestaplek gevonden achter in de bus, met een opblaasbaar nekkraagje en een kussen ligt dat prima, alleen in het begin die verrekte sluitingen van de veiligheidsgordels. maar dat heb ik immiddels opgelost. de bus moet ook niet al te fel remmen want dan lig ik tussen de banken. redelijk hotel en vanvond forel gegeten. ik heb de specialisten op computergebied gevraagd me te helpen met het uploaden van de foto,s. we zijn er nog niet helemal uit. gaat lang duren om veel kiekjes op deze site te krijgen. maar hebt geduld, ook jij astrid ,'tkomt goed. ps die foto van dat meisje aan te tap is dus van de golfbaan in veldhoven gendersteyn. hadden ze hier maar zo'n tap. gaan alcohol nog 14 dagen wachten, ook het glaasje wijn. wel nu dat'it folks groet jan

• 11 Mei 2012 - 18:14

Wendy:

Hoi Jan! Wat een indrukwekkende verhalen, echt een heel andere wereld!
    Even wat nieuws uit Oudenbosch... we zijn gisteren kampioen geworden, had je niet gedacht he!!! Heel veel groeten en veel plezier! Groetjes van de Spaantjes uit de Br. Christofoorlaan!!

• 12 Mei 2012 - 09:28

Tonnie Takken.:

Ik kom er niet op, even proberen.

• 12 Mei 2012 - 09:37

Tonnie TAkken.:

Mis je wel, het is erg rustig.Alfa stuurhuis is kapot. Welk bedrag is hetnog waard te repareren? advies. Rijnu voorzichtig in de Saab.!e golfles gehad. Doe nu het huiswerk.
    Bel of mail me nog .De makelaar van Ann heeft aleen 1e bezoeker gehad.
    Hij stelde zich net voor.

• 12 Mei 2012 - 10:11

Tonnie.takken.:

Jan ik krijg een mail met een andere code voor de beheerder. hetis 2EtesdAF
    Hopelijk kun je nu verder

• 13 Mei 2012 - 10:07

Astrid:

Leuk Jan, je berichtjes geven een goed beeld van je belevenisen! En... natuurlijk heb ik geduld, met je te plaatsen foto's, misschien een idee om ze zo klein mogelijk te versturen?
    Hoe gaat het met je slaapmaat de Oud Militair? Een lieve groet van mij en tot je volgende verslag!

• 14 Mei 2012 - 13:17

Yvonne:

Hoi Johnnie, wat een indrukwekkende reis zeg. Nou, die foto's bekijken we wel bij thuiskomst, bij een lekker glaasje Elzas (Engel uiteraard!) aan de rand van het zwembad. Tonnie maakt het ook goed voor zover ik van hier af telefonisch in kan schatten en gaat voor de borrelhappen zorgen bij de OmavanSpaandonk-dag. Hou je haaks, geniet volop en een dikke smakkerd, ook van je broertje uiteraard
    Yvonne

op weg naar Xian

17 Juni 2012

op weg naar Xian
jan

werd enthouiast toen een kennis mij verslag deed van deze AAP reis , zijderoute over land naar China.65 dagen onderweg met een klein groepje en door al die vreemde landen te reizen. iran turkmenistan, kyrgisie,oesbekistan etc. in contact komen met niet alledaagse culturen,landschappenen bevolking.kortom een advontuurlijke onderneming, heb er zin in.

Actief sinds 09 April 2012