takab
Door: janszijderoute
Blijf op de hoogte en volg jan
10 Mei 2012 | Turkije, Ankara
11 Mei 2012 - 18:14
Wendy:
Hoi Jan! Wat een indrukwekkende verhalen, echt een heel andere wereld!
Even wat nieuws uit Oudenbosch... we zijn gisteren kampioen geworden, had je niet gedacht he!!! Heel veel groeten en veel plezier! Groetjes van de Spaantjes uit de Br. Christofoorlaan!! -
12 Mei 2012 - 09:28
Tonnie Takken.:
Ik kom er niet op, even proberen. -
12 Mei 2012 - 09:37
Tonnie TAkken.:
Mis je wel, het is erg rustig.Alfa stuurhuis is kapot. Welk bedrag is hetnog waard te repareren? advies. Rijnu voorzichtig in de Saab.!e golfles gehad. Doe nu het huiswerk.
Bel of mail me nog .De makelaar van Ann heeft aleen 1e bezoeker gehad.
Hij stelde zich net voor. -
12 Mei 2012 - 10:11
Tonnie.takken.:
Jan ik krijg een mail met een andere code voor de beheerder. hetis 2EtesdAF
Hopelijk kun je nu verder -
13 Mei 2012 - 10:07
Astrid:
Leuk Jan, je berichtjes geven een goed beeld van je belevenisen! En... natuurlijk heb ik geduld, met je te plaatsen foto's, misschien een idee om ze zo klein mogelijk te versturen?
Hoe gaat het met je slaapmaat de Oud Militair? Een lieve groet van mij en tot je volgende verslag! -
14 Mei 2012 - 13:17
Yvonne:
Hoi Johnnie, wat een indrukwekkende reis zeg. Nou, die foto's bekijken we wel bij thuiskomst, bij een lekker glaasje Elzas (Engel uiteraard!) aan de rand van het zwembad. Tonnie maakt het ook goed voor zover ik van hier af telefonisch in kan schatten en gaat voor de borrelhappen zorgen bij de OmavanSpaandonk-dag. Hou je haaks, geniet volop en een dikke smakkerd, ook van je broertje uiteraard
Yvonne